Een sloep huren op de Limburgse Maas...

"Het mooiste vaargebied van Limburg en omstreken!"

Wij zijn er trots op dat wij onze sloepen mogen verhuren in één van de mooiste vaargebieden van Nederland!

Wat is er nu mooier dan een hele dag varen met één van onze luxe sloepen? Geniet van het prachtige vaargebied, het heerlijke weer & natuurlijk goed gezelschap.

Óf…

Bekijk de prachtige zonsondergang op één van de Maasplassen onder het genot van een hapje & een drankje. Klik op onderstaande knop om te zien wanneer jij ook een sloep kunt huren!

maxima foto
Pim lotte Image

Visboot huren op de Limburgse Maas?

"Of je nu houdt van roofvissen, witvissen of karpervissen. Alles kan op de Limburgse Maas! "

Wist je dat er steeds vaker meerval wordt gevangen op de Maas? Check hier de Vis TV promo met Marco kraal & Sophie Neitzel

De Limurgse Maas & Maasplassen

De Maasplassen is een uitgestrekt, aaneengesloten netwerk van grote en kleine plassen, ontstaan door grindafgravingen. Naast dat de Maas met zijn 935km de langste rivier van limburg is, weet bijna niemand dat de Maasplassen met een oppervlakte van ruim 3000 hectare het grootste aaneengesloten watersportgebied van Nederland is!

Het water in de Maas wordt kunstmatig hoog gehouden door verschillende stuwen. De maas is een belangrijke scheepsroute. Ook voor auto’s en fietsers die met veerboten naar de overkant worden gebracht is het belangrijk dat er voldoende water in de maas blijft stromen

Mekka voor iedere watersporter
Het Maasplassen gebied is vanwege zijn diversiteit een waar mekka voor iedere watersport liefhebber. Aan watersportactiviteiten is dan ook geen gebrek! Je kunt er namelijk zwemmen, surfen, zeilen, duiken, roeien, kanoën of Kayakken. Houd je meer van de extreme watersporten zoals wakeboarden, waterskiën of flyboarden, ook dit behoort tot de mogelijkheden. Of natuurlijk… een boot of sloep huren! Er zijn namelijk genoeg leuke plekjes om aan te meren voor een bijvoorbeeld een picknick in de prachtige natuur. Houd jij meer van een hapje en een drankje op jet terras? Geen zorgen, er zijn voldoende terrassen op en rond om het water om aan te meren.

In de zomermaanden zijn de mooie dagstranden en hippe beachclubs the place to be. Bootbezitters kunnen terecht in een van de grote of kleinere jachthavens voorzien van alle moderne faciliteiten. Uitstekende visstekken zijn ruimschoots aanwezig maar denk wel aan de VISpas of een weekvergunning.

Prachtige omgeving
Naast de vele activiteiten die zich op en rond om Limburgse de maas en Maasplassen bevinden is het natuurlijk een prachtig natuurgebied. Voor de liefhebber zijn de flora en fauna in het gebied fantastisch. Maar ook om gewoon even tot rust te komen zijn de Maasplassen uitermate geschikt.

sloep bootje huren boot huur
nieuw bord 2 IMG_6862
C97A351F-FDCA-4149-90B8-3B2FB08D1175