Bekijk hier ons aanbod!

Occasions

Met regelmaat hebben wij complete vaarklare sets die wij aanbieden. Denk hierbij aan sloepen, console-boten of visboten. Ben jij op zoek naar een bepaald type boot? Neem dan gerust contact met ons op. Ook wanneer er momenteel niets interessants voor u tussen staat is de kans groot dat wij toch iets voor u betekenen.

Bella 440 Console boot

Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring op en rondom het water, hierdoor weten wij als geen ander wat belangrijk is om zonder zorgen het water op te gaan!

Er zijn veel verschillende soorten boten en sloepen. Belangrijk is om goed te weten wat jouw wensen precies zijn, voor welke doeleinde wil je de boot gaan gebruiken? Ben jij beginnend watersporter en denk jij aan de aanschaf van je eerste boot of sloep, dan helpen wij je graag op weg. Denk aan een goed advies om veilig en verantwoordt het water op te gaan. Daarnaast kunnen wij jouw boot compleet en vaarklaar afleveren!

Naast ons aanbod van nieuwe boten en buitenboordmotoren hebben wij met regelmaat ook hele mooie gebruikte boten op voorraad! Tevens hebben wij een scherp aanbod van boottrailers!