Praktische informatie

Online reserveren

Online reserveren doe je op onze pagina “Sloepen verhuur”. Hier vind je alle informatie terug voor het kiezen van de juiste sloep die aansluit op jouw wensen! Heb je een keuze gemaakt? Klikt dan op de “boek nu” knop. Vervolgens kies je een dagdeel en vul je het contact formulier in. Wil je gebruik maken onze flexibele annulering? Geef dit dan ook meteen aan!

Wanneer er nog plek vrij is op de door jouw uitgekozen dag, ontvang je van ons een mail met een IDEAL- link om de betaling te voldoen.

Let op! Jouw boeking is dus pas definitief bij het voldoen van de online-betaling

sloep bootje huren boot huur

Annuleren

Wat zijn onze annuleringsvoorwaarden?

€9,50

Flexibele annulering

Met onze flexibele annulering kun je annuleren tot uiterlijk 08:00 uur op de geboekte vaardag zelf. Je ontvangt de huursom binnen 3 werkdagen terug op jouw rekening! 

€0

Standaard annulering

Annuleren tot één week voor afvaart is kosteloos. Bij annuleren tot 2 dagen voor afvaart betaal je 50% van de huursom, bij annuleren binnen 2 dagen voor afvaart betaal je de volledige huursom.

Jouw vaardag!

Bij aankomst 
Wanneer je tussen de twee rode gebouwen door loopt (restaurant “The Beacon” & de receptie van de haven) zie je ons bord hangen. Je loopt de trap omlaag en vervolgens naar links op de steiger.

Opstappen kan uitsluitend op het gekozen tijdstip!

Bij aankomst krijg je een korte instructiefilm te zien. Deze film bereid je voor om veilig en verantwoord het water op te gaan, ook worden de belangrijkste vaarregels uitgelegd.

Vervolgens word je begeleid naar je eigen sloep! Samen met een medewerker van Myboat Watersport vul je een inspectie-lijst in en reken je de €300,- borg contant af op de steiger.

 

Tijdens het varen

Tijdens jouw vaardag staan wij natuurlijk altijd voor jou klaar.
Je ontvangt van ons een telefoonnummer waarop wij de hele dag bereikbaar zijn.

Bij terugkomst

Graag 15 minuten voor aankomst bellen naar het nummer dat je van ons hebt gekregen. Zo staat er altijd iemand klaar om je te ontvangen op de steiger.

- Wij hanteren Vaste Vertrektijden!

- Huisdieren zijn helaas niet toegstaan

- 300 euro borg contant contant meenemen!