Een sloep huren op de Limburgse Maas...

"Het mooiste vaargebied van Nederland!"

Wij zijn er trots op dat wij onze sloepen mogen verhuren in één van de mooiste vaargebieden van Nederland!

Wat is er nu mooier dan een hele dag varen met één van onze luxe sloepen? Geniet van het prachtige vaargebied, het heerlijke weer & natuurlijk goed gezelschap.

Óf…

Bekijk de prachtige zonsondergang op één van de Maasplassen onder het genot van een hapje & een drankje. 

maxima foto
sloep bootje huren boot huur
beacon 203
crescent 21 §

Wil jij langer op reis? Dat kan!

Huur onze SAGA AK 27 Motorboot!

Myboat watersport vaarkaart!

Wij weten dat navigeren op het water is toch net even anders is dan op de weg.

Daarom hebben wij een mooie vaarkaart voor jou gemaakt, met leuke aanlegplaatsen, restaurants en terrassen aan het water!

De Limurgse Maas & Maasplassen

De Maasplassen is een uitgestrekt, aaneengesloten netwerk van grote en kleine plassen, ontstaan door grindafgravingen. Naast dat de Maas met zijn 935km de langste rivier van limburg is, weet bijna niemand dat de Maasplassen met een oppervlakte van ruim 3000 hectare het grootste aaneengesloten watersportgebied van Nederland is!

Het water in de Maas wordt kunstmatig hoog gehouden door verschillende stuwen. De maas is een belangrijke scheepsroute. Ook voor auto’s en fietsers die met veerboten naar de overkant worden gebracht is het belangrijk dat er voldoende water in de maas blijft stromen

Mekka voor iedere watersporter
Het Maasplassen gebied is vanwege zijn diversiteit een waar mekka voor iedere watersport liefhebber. Aan watersportactiviteiten is dan ook geen gebrek! Je kunt er namelijk zwemmen, surfen, zeilen, duiken, roeien, kanoën of Kayakken. Houd je meer van de extreme watersporten zoals wakeboarden, waterskiën of flyboarden, ook dit behoort tot de mogelijkheden. Of natuurlijk… een boot of sloep huren! Er zijn namelijk genoeg leuke plekjes om aan te meren voor een bijvoorbeeld een picknick in de prachtige natuur. Houd jij meer van een hapje en een drankje op jet terras? Geen zorgen, er zijn voldoende terrassen op en rond om het water om aan te meren.

In de zomermaanden zijn de mooie dagstranden en hippe beachclubs the place to be. Bootbezitters kunnen terecht in een van de grote of kleinere jachthavens voorzien van alle moderne faciliteiten. Uitstekende visstekken zijn ruimschoots aanwezig maar denk wel aan de VISpas of een weekvergunning.

Prachtige omgeving
Naast de vele activiteiten die zich op en rond om Limburgse de maas en Maasplassen bevinden is het natuurlijk een prachtig natuurgebied. Voor de liefhebber zijn de flora en fauna in het gebied fantastisch. Maar ook om gewoon even tot rust te komen zijn de Maasplassen uitermate geschikt.

Aanbevelingen

natuur

Liever een plekje in de natuur?

(Picknicken)

Naast alle terrassen en eetgelegenheden aan het water is het natuurlijk ook leuk om ergens aan te meren voor een picknick of om even de beentjes te strekken!

Op de waterkaart zijn deze gemarkeerd met een rode “X”. Dit zijn met zorg uit gekozen plekjes om te genieten van de rust en de prachtige omgeving!

knip-wessem-2

Gasterie de knip in Wessem

(Cafe/terras/restaurant)

Hoewel het historische pand (anno 1803) nog steeds de naam café de twee ankers’ boven de voor deur heeft staan, is het oergezellige café in de wijde omgeving bekend onder de naam Cafe de Knip. Café de knip beschikt ook over een maasterras die diezelfde gastvrije gezelligheid uitstraalt. Zin in een lekker ijsje? Ook dan ben je hier zeker aan het goede adres!

beacon 203

Restaurant The Beacon in Wessem

(Terras/restaurant)

Een drijvend restaurant met terras in het schitterende decor van de Maasplassen. Met een riant uitzicht over het water en de boten in de haven van Comfort Wessem kan je heerlijk genieten van een drankje of de smaakvolle gerechten die the beacon te bieden heeft.

tegelhuuske

’t Tegelhuuske in Ophoven

(Cafe/terras/restaurant)

Gelegen tussen het water van de Maas en de Maasplassen. Omringd door schoonheid van water en groen, een eigen aanlegsteiger en een uniek uitzicht vanaf elke tafel. De Meest sfeervolle en romantische zonsondergang aan de Maasplassen vind je op het terras bij maasbrasserie ’t Tegelhuuske.