Wer ist Myboat Watersport?

Een passie voor boten...


Wanneer het even kan zijn wij op het water vinden, voor ons is er niets mooier dan een heerlijke dag op het water door te brengen. Hierdoor zijn wij altijd goed op de hoogte geweest van de activiteiten op en rond om de Limburgse maas. Het idee om sloepen te verhuren komt dan ook zeker niet uit de lucht vallen en is iets wat ons al een aantal jaren heeft beziggehouden.

In September 2019 hebben wij dan ook de stap gezet om ons bedrijf Myboat Watersport op te richten, met als focus het verhuren van sloepen op de Limburgse Maas.

Myboat Watersport is dus ontstaan uit een passie… de unieke beleving op het water en het gevoel van vrijheid staan daarin centraal, precies dat gevoel willen wij ook overbrengen op onze huurders. Geniet van een heerlijke en onbezorgde dag op het water met je vrienden of familie!

Van start…

 Wij hebben vanaf het begin van ons avontuur een duidelijk beeld gehad van hoe Myboat Watersport moest worden. Met trots kunnen wij zeggen dat dit ook is gelukt.

De locatie was voor ons erg belangrijk, het moest een plek zijn met uitstraling en van alle gemakken voorzien. Restaurant The Beacon bleek hiervoor de uitkomst te zijn. Het restaurant The Beacon ligt in het Comfortparc te Wessem. The Beacon is een drijvend restaurant met een terras in het schitterende decor van de maasplassen. Met een riant uitzicht over het water en de boten van Comfortparc Wessem. Je kunt er genieten van een drankje of een van de smaakvolle gerechten.

En dan natuurlijk het belangrijkste… de sloepen!

Ook dit moest passen binnen het plaatje, gezien dit feit hadden wij natuurlijk behoorlijk was eisen gesteld. Na een lange zoektocht hebben wij de ideale sloep gevonden!

Maxima 490

De maxima 490 is een ruime 5-persoons sloep voorzien van een afneembare buiskap tegen de wind en zon. De sloep heeft comfortabele rondzit, met luxe kussens. Ook is elke sloep voorzien van een heerlijke zachte vloerbedekking. Door de te kiezen voor een donkere en elegante kleurstelling zal je zeker de aandacht trekken op het water.