ROTO 450S Evolution - Polyethyleen (Console) boot

De ROTO 450s Evolution is ontworpen voor alle actieve watersporters, met verschillende mogelijkheden van aanbevolen accessoires. De Evolution uitvoering bevat een afsluitbare achterbank voor een brandstoftank, accubak en opslag, nog een voorbank met opberg-box. Daarnaast beschikt de boot over een console met voorruit.

De boot is ontworpen voor het varen in kustwateren, riviermondingen, baaien, meren en rivieren tot en met windkracht 4 tot 6 en een golfhoogte van maximaal 2 meter. Een ontwerp dat uitstekende veelzijdigheid biedt voor cruisen, ontspannen, vissen, werken en redden.

Wat is Polyethyleen?

De kunststof polyethyleen is de meest populaire kunststof van dit ogenblik, dankzij meerdere unieke eigenschappen. Polyethyleen is sterk & slijtvast. Bovendien is polyethyleen uiterst duurzaam. Door het toevoegen van additieven tijdens het productieproces is polyethyleen uv-bestendig. Net als andere kunststoffen wordt polyethyleen niet snel door bacteriën afgebroken en is het niet of nauwelijks onderhevig aan corrosie of oxidatie.

 

 

Voordelen

 • Lichtgewicht
 • Hoog drijfvermogen
 • Robuust, stabiel en betrouwbaar
 • Onderhoudsarm, geen antifouling vereist
 • Gemakkelijk te hanteren
 • UV bestendig
 • Gemaakt van 3 – laags polyethyleen sandwich-technologie

ROTO 450 Gezinsboot

De ROTO 450S is uitermate geschikt als gezinsboot. Er is namelijk een complete kussen-set beschikbaar waardoor je een comfortabele rondzit met rugleuning kan creëren. Daarnaast behoort een zonnedek of bimini-top ook tot de mogelijkheden!Roto 450 Visboot

De ideale visboot? 

De Roto 450 is ook leverbaar zonder stuurconsole, zo ontstaat er meer ruimte. De boot is voor zijn lengte uitermate stabiel, dit maakt het een zeer geschikte boot om vanuit te vissen. De boot kan worden geleverd met draaibare stoelen of een werpdek!. Door zijn lichte gewicht is de boot zeer makkelijk in en uit het water te halen.

Roto 450 Reddingsboot

Ideaal om in te zetten als reddingsboot voor politie, brandweer, reddingsbrigade  of andere werkzaamheden/controle op het water.

De ROTO 450 is namelijk C/D (CE) gekeurd!

Specificaties

Totale lengte: 450 cm
Totale breedte: 190 cm
Gewicht zonder motor: 210 – 230 kg
Maximaal aantal personen: 5
Maximale belasting: 677 KG
Maximaal vermogen met console: 20 – 40 PK
Rompvorm: “V” bodem
Boot catagorie: C/D (CE gekeurd)
Beschikbare kleuren: wit / grijs / zwart / rood / blauw

ROTO 450S Evolution €7510,-
ROTO 450S €6045,-

Bovenstaand model kan vaarklaar worden afgeleverd met een Honda of Mercury buitenboordmotor. Als handbediening of opgebouwd op afstandsbediening.

Ook zijn er een aantal extra opties beschikbaar zoals:

 • Kussenset
 • Zonnedek
 • Bimini-top
 • A-frame

Neem gerust met contact met ons op voor meer informatie. Een afspraak in onze showroom of een proefvaart behoren ook tot de mogelijkheden