River Boats - Polyethyleen boten

 

River Boats zijn zeewaardige kwaliteitsboten van 9-14 voet, geproduceerd in Noorwegen sinds 1995. Alle boten zijn DNV goedgekeurd als aanvulling op de verplichte CE-markering. Rivierboten worden grondig getest en geclassificeerd hoge DNV en de rivier de 350 en 420 is ingedeeld in categorie C Categorie C is van toepassing op boten die zijn ontworpen voor gebruik in de buurt van de kust. Ze moeten bestand zijn tegen significante golfhoogten tot en met 2 meter en tot en met 6 (13,8 m/sec)”. 

De boten hebben een zeer praktisch gebruiksvriendelijk ontwerp, dat ook wordt beloond met MFGD. (Gemarkeerd voor goed ontwerp door de Norwegian Design Council)

Wat is Polyethyleen?

De kunststof polyethyleen is de meest populaire kunststof van dit ogenblik, dankzij meerdere unieke eigenschappen. Polyethyleen is sterk & slijtvast. Bovendien is polyethyleen uiterst duurzaam. Door het toevoegen van additieven tijdens het productieproces is polyethyleen uv-bestendig. Net als andere kunststoffen wordt polyethyleen niet snel door bacteriën afgebroken en is het niet of nauwelijks onderhevig aan corrosie of oxidatie.

 

 

Voordelen

  • Lichtgewicht
  • Hoog drijfvermogen
  • Robuust, stabiel en betrouwbaar
  • Onderhoudsarm, geen antifouling vereist
  • Gemakkelijk te hanteren
  • UV bestendig
  • Gemaakt van 3 – laags polyethyleen sandwich-technologie

River 290

River 290 is een praktische, moderne en redelijk geprijsde boot die verkrijgbaar is in verschillende kleuren met of zonder XR-stuurconsoleset.

River Boats zijn goede stabiele zeeboten en de rompen worden beschreven als hybriden tussen catamaran en v-bodemromp. Dit rompontwerp zorgt voor extreme zijdelingse stabiliteit en een goede zeewaardigheid, rekening houdend met de maat!

River 290             € 2475,-
River 290 XR      € 3295,-

River 350

River 350 is een praktische, moderne en redelijk geprijsde boot die verkrijgbaar is in verschillende kleuren met of zonder XR-stuurconsoleset.

iver Boats zijn goede stabiele zeeboten en de rompen worden beschreven als hybriden tussen catamaran en v-bodemromp. Dit rompontwerp zorgt voor extreme zijdelingse stabiliteit en een goede zeewaardigheid, rekening houdend met de maat!

River 350           € 3295,-
River 350 XR    € 4395,-

River 420

River 420 is een praktische, moderne en redelijk geprijsde boot die verkrijgbaar is in verschillende kleuren met of zonder XR-stuurconsoleset

River Boats zijn goede stabiele zeeboten en de rompen worden beschreven als hybriden tussen catamaran en v-bodemromp. Dit rompontwerp zorgt voor extreme zijdelingse stabiliteit en een goede zeewaardigheid, rekening houdend met de maat!

River 420            € 4045,-
River 420 XR    € 5255,-

Vaarklare set?

Bovenstaande modellen kunnen vaarklaar worden afgeleverd met een Honda of Mercury buitenboordmotor. Als handbediening of opgebouwd op afstandsbediening.

Neem gerust met contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden. Een afspraak in onze showroom of een proefvaart behoren ook tot de mogelijkheden.