Bekijk hier onze vloot!

Met welke boot zie jij jezelf al varen?

Klaar voor het avontuur?

Maak kennis met sloepverhuur in Limburg, maar dan anders. U huurt bij ons gethematiseerde sloepen met een unieke ‘look and feel’ waarbij u de recreatieve beleving van het water kunt combineren met de historie, natuur en cultuur die Maasgouw te bieden heeft.

Wil jij langer op reis? Dat kan!

SAGA AK 27 Spitsgatter

Myboat watersport vaarkaart!

Wij weten dat navigeren op het water is toch net even anders is dan op de weg.

Daarom hebben wij een mooie vaarkaart voor jou gemaakt, met leuke aanlegplaatsen, restaurants en terrassen aan het water!

Aanbevelingen

Wij maken het jou graag zo aangenaam mogelijk, bekijk hieronder hoe je optimaal kunt genieten tijdens jouw vaardag!

tegelhuuske

’t Tegelhuuske in Ophoven

(Cafe/terras/restaurant)

Gelegen tussen het water van de Maas en de Maasplassen. Omringd door schoonheid van water en groen, een eigen aanlegsteiger en een uniek uitzicht vanaf elke tafel. De Meest sfeervolle en romantische zonsondergang aan de Maasplassen vind je op het terras bij maasbrasserie ’t Tegelhuuske.

beacon-wessem

Restaurant The Beacon in Wessem

(Terras/restaurant)

Een drijvend restaurant met terras in het schitterende decor van de Maasplassen. Met een riant uitzicht over het water en de boten in de haven van Comfort Wessem kan je heerlijk genieten van een drankje of de smaakvolle gerechten die the beacon te bieden heeft.

knip-wessem-2

Gasterie de knip in Wessem

(Cafe/terras/restaurant)

Hoewel het historische pand (anno 1803) nog steeds de naam café de twee ankers’ boven de voor deur heeft staan, is het oergezellige café in de wijde omgeving bekend onder de naam Cafe de Knip. Café de knip beschikt ook over een maasterras die diezelfde gastvrije gezelligheid uitstraalt. Zin in een lekker ijsje? Ook dan ben je hier zeker aan het goede adres!

natuur

Liever een plekje in de natuur?

(Picknicken)

Naast alle terrassen en eetgelegenheden aan het water is het natuurlijk ook leuk om ergens aan te meren voor een picknick of om even de beentjes te strekken!

Op de waterkaart zijn deze gemarkeerd met een rode “X”. Dit zijn met zorg uit gekozen plekjes om te genieten van de rust en de prachtige omgeving!