Noorse Spitsgatter huren in Limburg

Vakantie in eigen land op het water!

Wil jij Limburg écht ontdekken? Huur dan nu onze supergave SAGA AK27. De Noorse Spitsgatter is geschikt voor 4 volwassenen en van alle gemakken voorzien om een onvergetelijke vakantie te beleven!

Saga AK27 Noorse Spitsgatter

Beschikt over boegschroef!

Wat kan je verwachten?

De Saga 27 AK is een mooie motorboot voor de Nederlandse binnenwateren. De boot is van alle gemakken voorzien. Goed varend en een ruim interieur waardoor het een boot is om een heerlijke vakantie mee te beleven.

In de Saga 27 AK tref je twee vaste slaapplaatsen aan. Tevens kunnen in de punt ook nog twee slaapplekken worden gemaakt. Er is een ruime stuurconsole aanwezig en een prima keuken met voldoende mogelijkheden om een goed maaltijd te bereiden. In de kuip is uitstekende zitmogelijkheid, met een extra tafel.

Onze boot beschikt verder o.a. over een toilet, stromend water, koelkast & stroompunten om je telefoon op te laden

Makkelijk
Comfort
Betrouwbaar & Veilig
Neem gerust telefonisch contact met ons op voor de beschikbaarheid of bij vragen!

Huurperiodes

Wij verhuren onze Noorse spitsgatter vanaf 1 april t/m 1 oktober.

Het is mogelijk om de spitsgatter een midweek of week te huren.

Afwijkende periodes in overleg!

Geen vaarbewijs nodig!

Handig om te weten is dat onze spitsgatter vaarbewijs-vrij is! Wel moet je 21 jaar of ouder zijn om de spitsgatter te huren. 

Heb jij  nog niet zoveel ervaring maar wil je toch graag zelfstandig het water op? Geen probleem!

Het is mogelijk om gebruik te maken van onze mini-vaarcursus. Voor jouw vaartocht ga je samen met een medewerker van Myboat watersport het water op. Je leert vaarregels, manoeuvreren en aanmeren  met de boot. 

Wat neem ik mee?

Wanneer je je reservering hebt gedaan ontvang je van ons een lijst van alles wat aanwezig is op de boot. Denk hierbij aan borden, glazen, bestek, pannen, beddengoed of een vaarkaart.

Daarnaast ontvang jij van ons ook een lijst met spullen die wij jou adviseren om mee te nemen. Denk bijvoorbeeld aan handdoeken, slippers, zonnebrand of een zonnebril.

Vaarroutes in Limburg

Zuid-Willemsvaart Route

De Willemsroute is het verleidelijke alternatief om van Roermond of Den Bosch naar Maastricht en vice versa te varen. Deze prachtige route is voornamelijk bedoeld voor de recreatieve vaarweggebruiker die meer wil dan alleen van A naar B varen. Een goed begaanbare en mooie vaarweg die leidt langs vele aantrekkelijke plaatsen in Nederlands en Belgisch Limburg.

 

De route gaat via het kanaal Wessem-Nederweert, de Zuid-Willemsvaart en de historische vaarroute door Maastricht naar ’t Bassin, de sfeervolle historische binnenhaven in het centrum van de oude stad. De Willemsroute is een rustige route met kleine sluizen en veel afmeermogelijkheden. De omgeving van de vaarweg is recreatief zeer aantrekkelijk. De minimale doorvaarthoogte op de Willemsroute is vijf meter.*

Maas stadjes & België

Heb je iets meer tijd, maak dan een weekendtocht naar het zuiden. Onderweg passeer je de grote Marina Oolderhuuske op de Zuidplas. Gun je jezelf hier een pauze, pak dan het pontje Biej Ool Euver, naar Ool. Enkele stappen verder tref je het kleine café Kanters, direct aan de Maas. Hier ben je in het hart van Limburg

Eenmaal terug aan boord vervolgen we onze tocht langs Wessem en langs Stevensweert, door naar Maaseik. Op ’s Heerenlaak houden we halt, we zijn in België. Met de fiets proeven we de sfeer in Maaseik, waarna we retour Stevensweert varen. De jachthaven aldaar biedt goede faciliteiten en ligt aan de rand van het prachtige stadje. De volgende dag scharrelen we met de stroom mee terug. Onderweg maken we regelmatig een omweg langs diverse plassen, inclusief het witte stadje Thorn, bijzonder mooi. Afgemeerd voor de stad loop je over de statige toegangslaan zo het hartje van het stadje in. Eventueel via de Boschmolenplas vaar je voldaan terug naar Roermond. 

Limburgse Maas

De Maasplassen: het grootste watersportgebied

De Maasplassen is een van de vele parels die Limburg rijk is. De Maasplassen is een uitgestrekt, aaneengesloten netwerk van grote en kleine plassen, ontstaan door grindafgravingen. Met een hart voor watersport en oppervlakte van ruim 3000 hectare is het grootste aaneengesloten watersportgebied van Nederland.

Watersportparadijs

Op de Maasplassen kun je zwemmen, surfen, zeilen, duiken, roeien, kanoën, kayakken. Je kunt ook kiezen voor een van de extremere watersporten als waterskiën, en wakeboarden. In de zomermaanden zijn de mooie dagstranden een aanrader. 

Jachthavens in Limburg

Bootbezitters kunnen terecht in een van de grote of kleinere jachthavens die Limburg rijk is. De meeste jachthavens zijn voorzien van de modernste faciliteiten voor een aangenaam verblijf.

Stranden en Beachclubs

Aan de Maasplassen vind je een aantal verschillende dagstranden en beachclubs waar je terecht kunt voor een heerlijk dagje aan het water. Geniet van de zon aan het water en neem een verfrissende duik in een van de vele recreatieplassen. Hoe lekker is het om recht aan het water te genieten van de ondergaande zon?!