Ein Fischerboot mieten

Visboot huren op de Limburgse Maas

Wil jij ook graag een visboot huren op de Limburgse Maas en maasplassen? Wij verhuren hele gave vaarbewijsvrije visboten! Zo kun jij samen met je vismaat op avontuur. Het zijn ruime visboten met een lengte van maar liefst 4,40 meter. Aangedreven door een zuinige Honda 6Ppk 4takt buitenboordmotor. De visboot is uitgerust met hengelsteunen, anker en een Lowrance Hook2-4x GPS Fishfinder!

In het weekend is de visboot te huur van 09:00 uur tot 14:00 & van 15:00 tot 20:00 uur ( €95,- per dagdeel) , andere tijden in overleg!

Wil je de visboot voor een langere periode huren en overnachten op een camping met je visboot aan het water? Ook dit is mogelijk!

Interesse? Reserveren kan per mail of telefonisch!
info@myboatwatersport.nl – 06 3825 1398

Roofvissen op de Limburgs Maas & Maasplassen

De Limburgse Maas en Maasplassen zijn rijk aan snoek, baars en snoekbaars.
Naast deze bekende soorten wordt er steeds vaker meerval gevangen op de maas!

Check hieronder de Vis TV promo met Marco Kraal & Sophie Neitzel!
https://www.youtube.com/watch?v=YHbt3UC0fmw

Naast het roofvissen kun je natuurlijk ook vissen op witvis of karper, met de boot kun je namelijk op plekjes komen die voor niemand anders toegankelijk zijn, hoe gaaf is dat?
Kortom: Of je nu houdt van roofvissen, karpervissen of witvissen er is voor ieder wat wils op de Limburgse Maas!

De Limburgse maas staat in open verbinding met talloze Maasplassen, het goede nieuws is dat de meeste plassen gewoon bevisbaar zijn met de VISpas! Op de maas vindt nauwelijks beroepsscheepvaart plaats, dit maakt het vissen vanuit de boot zeer toegankelijk.

Wist je dat wij ook luxe sloepen verhuren om een heerlijk dagje relaxen op  het water? Check hier de beschikbaarheid!

Catch WIN and Release!

Natuurlijk weten wij dat er onder vissers toch altijd wel sprake is van onderlinge concurrentie… Wie heeft nu de grootse baars of snoek gevangen? Daarom houden wij op deze pagina de vangsten bij. Zo kun jij zien wat er allemaal wordt gevangen maar dus ook wie er op nummer 1 staat…

Daarnaast hebben wij standaard een hele interessante win-actie! Vang jij een snoek of snoekbaars van 100cm+? Dan krijg jij 50% korting op jouw volgende visdag!

Maak een foto van de vis met een meetlint op de boot en stuur deze in naar info@myboatwatersport.nl.